Excel in your academics by accessing **McGraw Hill Math Grade 3 Answer Key PDF Chapter 3 Lesson 9 Subtracting Three-Digit Numbers **existing for free of cost.

## McGraw-Hill Math Grade 3 Answer Key Chapter 3 Lesson 9 Subtracting Three-Digit Numbers

**Subtract
**

**Subtract. Write the difference.**

Question 1.

Answer:

Explanation:

Difference between:

355 – 214 = 141.

Question 2.

Answer:

Explanation:

Difference between:

698 – 326 = 372.

Question 3.

Answer:

Explanation:

Difference between:

843 – 642 = 201.

Question 4.

Answer:

Explanation:

Difference between:

457 – 135 = 322.

Question 5.

Sassy’s sold 187 pairs of shoes on Saturday and 154 pairs on Sunday. How many more pairs of shoes did Sassy’s sell on Saturday than on Sunday?

Answer:

33 more pairs of shoes Sassy’s sell on Saturday than on Sunday.

Explanation:

Number of pairs of shoes Sassy’s sold on Saturday = 187.

Number of pairs of shoes Sassy’s sold on Sunday = 154.

Difference:

Number of pairs of shoes Sassy’s sold on Saturday – Number of pairs of shoes Sassy’s sold on Sunday

= 187 – 154

= 33.

Question 6.

It is 556 miles from Houston to Atlanta. Shelly drove 246 miles today. How many miles does she need to drive tomorrow to reach Atlanta?

Answer:

Number of miles she need to drive tomorrow to reach Atlanta = 310.

Explanation:

Number of miles from Houston to Atlanta = 556.

Number of miles shelly drove today = 246.

Number of miles she need to drive tomorrow to reach Atlanta = Number of miles from Houston to Atlanta – Number of miles shelly drove today

= 556 – 246

= 310.