McGraw Hill Math Grade 4 Chapter 1 Lesson 4 Answer Key Comparing Numbers

Practice the questions of McGraw Hill Math Grade 4 Answer Key PDF Chapter 1 Lesson 4 Comparing Numbers to secure good marks & knowledge in the exams.

McGraw-Hill Math Grade 4 Answer Key Chapter 1 Lesson 4 Comparing Numbers

Compare each pair of numbers. Write <, >, or = for each.

Question 1.
423 < 856
Answer:
423 < 856.

Explanation:
423 is lesser than 856.

Question 2.
387 _____ 239
Answer:
387 > 239.

Explanation:
387 is greater than 239.

Question 3.
8,235 ___ 4,901
Answer:
8,235 > 4,901.

Explanation:
8,235 is greater than 4,901.

Question 4.
67,354 ____ 69,220
Answer:
67,354 < 69,220.

Explanation:
67,354 is lesser than 69,220.

Question 5.
712 ____ 2,364
Answer:
712 < 2,364.

Explanation:
712 is lesser than 2,364.

Question 6.
340,082 ___ 340,042
Answer:
340,082 > 340,042.

Explanation:
340,082 is greater than  340,042.

Question 7.
53,713 ___ 53,713
Answer:
53,713 = 53,713.

Explanation:
53,713 is equal to 53,713.

Question 8.
230,675 ___ 23,675
Answer:
230,675 > 23,675.

Explanation:
230,675 is greater than 23,675.

Question 9.
Write four numbers that are greater than 640,000 but less than 645,000.
Answer:
Four numbers that are greater than 640,000 but less than 645,000:
643,500
642,950.
644,100.
644,990.

Leave a Comment