Excel in your academics by accessing **McGraw Hill Math Grade 3 Answer Key PDF Chapter 3 Lesson 4 Adding Three-Digit Numbers **existing for free of cost.

## McGraw-Hill Math Grade 3 Answer Key Chapter 3 Lesson 4 Adding Three-Digit Numbers

**Write the sum.**

Question 1.

Answer:

Explanation:

Sum of:

171 + 126 = 297.

Question 2.

Answer:

Explanation:

Sum of:

164 + 415 = 579.

Question 3.

Answer:

Explanation:

Sum of:

720 + 131 = 851.

Question 4.

Answer:

Explanation:

Sum of:

814 + 153 = 967.

Question 5.

Answer:

Explanation:

Sum of:

121 + 518 = 639.

Question 6.

Answer:

Explanation:

Sum of:

321 + 123 = 444.

Question 7.

Answer:

Explanation:

Sum of:

200 + 750 = 950.

Question 8.

Answer:

Explanation:

Sum of:

547 + 422 = 969.

Question 9.

Amber drove 352 miles on Monday. She drove 346 miles on Tuesday. How many miles did Amber drive in two days?

Answer:

Total number of miles Amber drive in two days = 698.

Explanation:

Number of miles on Monday Amber drove = 352.

Number of miles on Tuesday Amber drove = 346.

Total number of miles Amber drive in two days = Number of miles on Monday Amber drove + Number of miles on Tuesday Amber drove

= 352 + 346

= 698.

Question 10.

Carl used 214 gallons of paint last year. He used 243 gallons this year. How many gallons of paint did Carl use in two years?

Answer:

Total number of gallons of paint he used in two years = 457.

Explanation:

Number of gallons of paint last year Carl used = 214.

Number of gallons of paint this year Carl used = 243.

Total number of gallons of paint he used in two years = Number of gallons of paint last year Carl used + Number of gallons of paint this year Carl used

= 214 + 243

= 457.